Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Joanna Kołodziejska Karolina . Paula Wielgosz K MN Kasia Tłumacz Sylwester s Piotr XXX elgreen ledwon (2618 niezalogowanych)
1 Post

(lidka)
Wiking
..problem w tym ze nie znam języka; takie forum jest własnie dla takich ludzi jak ja...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
365 Postów

(alma78)
Stały Bywalec
W Nav dogadasz się też po angielsku , ja też nie znam dobrze norweskiego i w urzędach rozmawiam po angielsku . Nie zdażyło mi się , żebym się nie dogadała . Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(lidka)
Wiking
witam; pewnie ze najlepiej dowiadywać sie u zrodła,jednak z tym moim angielskim tez nie do konca jest ok,moge coś opatrznie zrozumiec; no ale nie mam innego wyjscia,musze sprobowac-moze sie uda...;dzięki za rady,duzo dla mnie znacza;mysle ze zadna z nas -po przyjezdzie tu-nie była taka mądra zeby wszystko od razu wiedzieć;...dzieki,i wszystkim wam zycze powodzenia /sobie również...]
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
78 Postów
Sylwia Bochenska
(Fionnka)
Początkujący
Witam,skoro jest rozmowa o ojcach to moze ktos sie orientuje jak to jest z urlopem macierzynskim dla ojcow,czy taki urlop przysluguje ojcu jak tak to w jakim czasie mozna go wykorzystac po urodzeniu dziecka, oraz czy jak ojciec pracuje sam ja nie pracuje rodze tutaj w norwegi czy ojciec moze starac sie o jakies dodatkowe pieniadze na mnie i na dziecko
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
43 Posty
Nowicjusz
jezel tobie nie przysluguje macierzynski to watpie ze tatusiowi przysluguje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok